Darma, Forum Rozwoju, Ezoteryka

Forum na temat rozwoju osobistego, medytacji, afrimacji, biznesu, psychologii...

Nie jeste¶ zalogowany.

#1 2007-10-18 22:04:45

Grazka44de
Użytkownik

WIEDZA TAJEMNA .... a wlasciwie utajniona

to droga na ktora weszlam przed 3-ma laty i trwam i zglebiam ja na ile tylko moja swiadomosc pozwala.

Mieszkam we Frankfurcie nad Menem i mam tylko 1 kolezanke , ktora  swiadoma jest ogromu jak i wspanialosci tej wiedzy.
Z przyjemnoscia poznam chocby wirtualnie ludzi, ktorym zagadnienia z dziedziny EZOTERYKI nie sa obce.

Jesli czytaliscie MISTRZOW ...autor Spalding , prosze napiszcie o wrazeniach swoich zwiazanych z ta ksiazka.

Obecnie studiuje ja kolejny raz, i coraz bardziej nowy porzadek swiata MYSLI i SLOW sie w mej swiadomosci ksztaltuje.
Ciezko jest wymazac z pamieci i zachowania falszywe nalecialosci z calych 40-tu lat zycia.

Z niecierpliwoscia bede oczekiwac na sygnaly od Was, za ktore z gory dziekuje

Grazka z Frankfurtu

2007-10-18 22:04:45

OnetKontekst
Reklama

#2 2007-11-23 22:11:27

Anna M.
Użytkownik

Re: WIEDZA TAJEMNA .... a wlasciwie utajniona

Grazka44de napisał:

to droga na ktora weszlam przed 3-ma laty i trwam i zglebiam ja na ile tylko moja swiadomosc pozwala.

Mieszkam we Frankfurcie nad Menem i mam tylko 1 kolezanke , ktora  swiadoma jest ogromu jak i wspanialosci tej wiedzy.
Z przyjemnoscia poznam chocby wirtualnie ludzi, ktorym zagadnienia z dziedziny EZOTERYKI nie sa obce.

Jesli czytaliscie MISTRZOW ...autor Spalding , prosze napiszcie o wrazeniach swoich zwiazanych z ta ksiazka.

Obecnie studiuje ja kolejny raz, i coraz bardziej nowy porzadek swiata MYSLI i SLOW sie w mej swiadomosci ksztaltuje.
Ciezko jest wymazac z pamieci i zachowania falszywe nalecialosci z calych 40-tu lat zycia.

Z niecierpliwoscia bede oczekiwac na sygnaly od Was, za ktore z gory dziekuje

Grazka z Frankfurtu

"Życie i nauka mistrzóe Dalekiego wschodu" to ksi±żka, któa hmm niesie z sob± wiedzę całych księgarni ezoterycznych:)

Nigdy

OnetKontekst
Reklama

<< Sekret | łowca przygód >>

Inne tematy:

eh tak to fakt

promocja Złotych My¶li

II LETNI FESTIWAL INTEGRACJI CIAŁA, DUSZY I UMYSŁU

Kr±g Radykalnego Wybazania - Wrocław

Nauczanie Mistrzów zen

obozy młodzieżowe - Gry - drzwi wewnętrzne - Mecze na żywo - darmowe aliasy - avast - photoshop - pozycjonowanie - Opony - identyfikacja wizualna - Gry - VAT faktura - opony zimowe michelin - Download mp3 - serce
ogłoszenia nieruchomo¶ci praca samochody turystyka komputery
psychologia hipnoza ezoteryka

Stopka forum