Strony: 1
Zapraszamy na trening duchowego rozwoju przygotowany specjalnie z myślą o kobietach.
Skąd ten pomysł ? Bo życie zmusza nas byśmy często zachowywały się jak mężczyźni. Często musimy tłumić w sobie kobiecość by np robić karierę zawodową. Przyjmować męski sposób myślenia, konkurować z nimi, naśladować ich. Wtedy tylko coś w środku mówi nam - rany przecież ja jestem kobietą! Dlaczego niby mam zapominać o swojej łagodności, uczuciowości, emocjonalności!
Powinnyśmy więc pielęgnować w sobie kobietę ![]()
Zapraszamy na specjalne warsztaty dla kobiet.
Będą one o tyle szczególne, że przyjedzie na nie gość specjalny - Maria-Conchita Högberg.
Z pochodzenia jest Kubanką. Jest naturalnym healerem z 20-letnim doświadczeniem, Mistrzem Reiki, Shiatsu. Zapraszana jest przez różne organizacje na świecie. Działa na świecie na rzecz Dzieci.
Drugim trenerem jest Iza Sznajder. Psycholog. Przez wiele lat zajmowała się pracą z osobami z syndromem wypalenia w Instytucie Stresu w Sztokholmie. Ukończyła w różnych miejscach na świecie treningi z technik relaksacyjnych i hipnotycznych Pobierała nauki u najstarszej szamanki z Peru Donii Marii
Słowo o warsztatach:
Będzie to droga osobistego uzdrawiania, która pomoże rozpoznać niewygodne nawyki, np. myślenia, działania, odczuwania i zastąpić je nowymi, bardziej kreatywnymi. Pozwoli zmienić bolesne doświadczenia w źródło kobiecej mocy. Sesje healingowe przywrócą równowagę, tak na poziomie fizycznym jak i psychicznym.
Warsztaty łączą w sobie wiedzę terapeutyczną z mądrością zaczerpniętą z tradycji.
Inspirowane są bogactwem wielu kultur, oparte są praktykach szamanów z Peru, Kuby i Chile.
Termin: 30-31 sierpnia 2008,
Miejsce: Centrum Promocji Kadr w Konstancinie, Adres: ul. Głowackiego 3/5
Kontakt: essence.pl@gmail.com
Strony: 1